Професійний ремонт принтерів

Друк документів – сьогодні частина нормального функціонування офісу. Тому несправність офісного принтера несе за собою масу незручностей.

Як мінімізувати проблеми пов’язані з поломкою принтера?

По-перше, необхідно переконатися, чи дійсно це несправність принтера. Часто плутають проблеми комп’ютера або комп’ютерної мережі з несправністю принтера. Щоб зрозуміти працює принтер чи ні, потрібно провести нескладне тестування. Від’єднайте від принтера дроти, які з’єднують його з комп’ютером або мережею. Та надрукуйте тестову сторінку безпосередньо з пристрою.  Практично всі сучасні принтери або банатофункціональні пристрої (БФП) мають функцію тестового друку. Якщо принтер друкує текст – викликайте системного адміністратора. Якщо принтер не друкує текст – проблема саме в ньому. Необхідно її вирішувати та викликати майстра.

Простий, швидкий та організаційно правильний варіант – підключитися до другого принтера в офісі. Це може бути принтер, який встановлений в кабінеті інших співробітників, або старенький принтер із комірки. Коли підключили принтер-дублер, починаємо займатися ремонтом принтера, який вийшов з ладу.

Як правило, ремонтні фірми пропонують привезти принтер до них в майстерню.

Ми пропонуємо послугу діагностики та ремонту несправного принтера в офісі замовника.

Наш менеджер в телефонному режимі максимально точно визначить характер несправності. Сервісний інженер приїде до вас в офіс, зробить діагностику несправного пристрою та допоможе вам прийняти остаточне рішення по ремонту принтера.

Ми НЕ пропонуємо замовникам складні та дорогі ремонти, вартість яких може дорівнювати вартості нового принтера. Наш підхід - вартість ремонту не повинна перевищувати 25% вартості нового пристрою!

printer fix

Designed by macrovector / Freepik