Заправка кольорових лазерних картриджів для насиченого друку в медичних установах

В сучасній медичній установі використовують певні апарати для неінвазивних методів діагностики організму. Результати обстеження обробляються комп’ютером та виводяться на монітор у вигляді кольорового зображення. Вони формуються у вигляді файлів які можна роздрукувати на принтері.

Більшість сучасних методів досліджень (тривимірна ехографія, доплерівське картування, ехоконтраст і т.д.) потребують якісних кольорових зображень. Природні кольори надрукованих результатів досліджень надають лікарю можливість оперативніше робити аналіз та поставити точний діагноз. Для отримання друкованих зображень, як правило, використовують кольорові принтери. Тому, робота лікаря багато в чому залежить від якісної заправки кольорових картриджів та справності принтера.

Наша компанія пропонує заправку кольорових лазерних картриджів з використанням високоякісного тонера американської фірми «Static control» та фотобарабанів фірми «Mitsubishi». Використання цих витратних матеріалів дозволяє отримати якісну передачу кольору та відбитки природньої кольорової гами.