Системне адміністрування

Сучасний офіс сьогодні неможливо уявити без ком’ютера.

Комп’ютер вирішує длякомпанії багато завдань:

• Зв’язок з мережею Інтернет

• Зв’язок співробітників між собою

• Його використовують для спрощення організації роботи всіх підрозділів ( в тому числі бухгалтерії)

• Зв’язок компанії з банком, податковою, іншими фірмами

• Дозволяє створювати та зберігати документи, листи, малюнки, звіти

• Зв’язок комп’ютера з принтером для друку документів

Наші системні адміністратори налаштують Вам комп’ютер для впевненої роботи та будуть регулярно і оперативно усувати сбої, які виникають в роботі комп’ютера.

Якщо Вас вже обслуговують перевірені сисадміни, ми допоможемо їм правильно організувати роботу з друком документів.

Системні адміністратори, які обслуговують фірми, стикаються з деякими питаннями, котрі мають відношення до друкованих пристроїв – принтерів або багатофункціональних пристроїв.

Ось перелік загальних проблем:

– Керівництво фірми може поставити завдання придбати новий принтер, тому системний адміністратор має розбиратися в питаннях підбору принтера або БФП для технічно та економічно ефективного друку.

– Користувачі комп’ютерів часто стикаються з такою проблемою – відправляють документи на друк, а принтер їх не може надрукувати. Перша реакція користувача – викликати спеціаліста фірми, яка обслуговує принтари. А на практиці, в багатьох випадках, це пов’язано з проблемами комп’ютера або мережі. ТОму завдання системного адміністратора, який обслуговує офіси – чітко визначити джерело проблеми з друком документів – комп’ютер чи принтер?

– Сучасні принтери мають широкі можливості для друку на різних видах паперу, плівці, конвертах. Якість друку залежить від правильного вибору режиму друку принтера.

– Для работи фірми важливим є питання забезпечення безперебійного друку. Принтери виходять з ладу, а картриджі закінчуються, а розраховуванти, що майстри приїдуть швидко – неправильно. Хороші спеціалісти не працюють в режимі пожежної команди.

Кваліфікований системний адміністратор організовує придбання необхідної кількості картриджів-дублерів і підключення резервних принтерів. 

Спеціалісти нашої компанії допоможуть системним адміністраторам у вирішенні даних проблем.

Designed by fullvector / Freepik